Pengarah Eksekutif Kumpulan Bina Darulaman Berhad (BDB), Raja Shahreen Raja Othman telah mengadakan kunjungan hormat ke pejabat Naib Canselor Universiti Utara Malaysia (UUM), YBhg. Prof. Dr. Mohd Fo’ad Sakdan.

Turut hadir bersama Ketua Pegawai Operasi, Mohd Sobri Hussein, Ketua Divisyen Pembangunan Hartanah, Zawawi Wahab, Ketua Pegawai Sokongan, Encik Abdul Shukor Abdul Rahman, Ketua Divisyen Kejuruteraan, Pembinaan & Kuari, Encik Tahir Md Zin, Pengurus Besar BDB Infra Sdn Bhd, Zakba Shafie, Ketua Bahagian Jualan dan Pemasaran, Samshul Anor Ahmad, Ketua Jabatan Alam Sekitar, Sosial dan Tadbir Urus (ESG), Encik Aswat Abu Bakar.

Kunjungan hormat ini bertujuan mengeratkan lagi hubungan strategik kedua-dua organisasi melalui perbincangan pelbagai inisiatif baharu. Selain itu juga, pihak BDB menawarkan kepakaran dalam projek-projek pembangunan hartanah dan penyelenggaraan infrastruktur di dalam kampus UUM.

Dengan sesi perjumpaan tersebut, BDB berharap hubungan strategik yang telah terjalin akan memberi perkembangan positif serta membuahkan inisiatif yang mana UUM dan BDB dapat berusaha sama pada masa akan datang.

#Kedah

#BinaDarulamanBerhad

#SpiritOfAchievement

Share:

More Posts

Bina Darulaman Berhad © All Rights Reserved 2022