YTM TUNKU MAHKOTA KEDAH PERKENAN MENERIMA MENGADAP PENGURUSAN TERTINGGI BDB

Pengurusan tertinggi Bina Darulaman Berhad (BDB) hari ini telah mendapat perkenan mengadap Yang Teramat Mulia Tunku Mahkota Kedah, Tunku Shazuddin Arif Ibni Al-Aminul Karim Sultan Sallehuddin di pejabat baginda di Kuala Lumpur.
Pengurusan BDB telah diketuai oleh Pengerusi BDB, Sr Haji Che Had Dhali serta turut dihadiri Pengarah Eksekutif Kumpulan BDB, YM Raja Shahreen Raja Othman dan Ketua Pegawai Korporat Kumpulan BDB, Mohd Iskandar Dzulkarnain Ramli.
Ini merupakan Kunjungan Hormat pertama oleh Pengurusan Tertinggi BDB terhadap YTM Tunku Mahkota Kedah.
Pihak BDB juga berharap dapat bekerjasama dengan Pejabat YTM bagi sama-sama membantu memajukan Negeri Kedah khususnya dalam pembangunan Aset-Aset Strategik khususnya di Langkawi dan Pembangunan Berskala Besar dan Sederhana yang mempunyai Impak Tinggi bagi menaiktaraf Rakyat dan Negeri Kedah.
Pihak BDB turut memaklumkan mengenai projek-projek pembangunan yang sedang dan akan dibangunkan oleh pihak syarikat di beberapa buah daerah di Negeri Kedah.
YTM juga memaklumkan tentang minat pelabur luar yang berminat untuk membuat pelaburan di Kedah, khususnya di Langkawi dan pihak BDB mengambil maklum maklumat tersebut.
Menjunjung Kasih Yang Teramat Mulia Tuanku.

Share:

More Posts

Bina Darulaman Berhad © All Rights Reserved 2022