TIMBALAN MENTERI SUMBER MANUSIA LAWAT MENARA BDB

Timbalan Menteri Sumber Manusia, YB Datuk Haji Awang Hashim buat julung kalinya mengadakan lawatan ke Menara Bina Darulaman Berhad (BDB) di Alor Setar hari ini.
Ketibaan YB Datuk Haji Awang Hashim disambut oleh Pengerusi Kumpulan BDB, Sr Haji Che Had Dhali dan Pemangku Presiden & Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan BDB, Mohd Sobri Hussein.

Turut hadir, Setiausaha Sulit Timbalan Menteri Sumber Manusia, Saiful Syazwan Shafie, Pengarah Perkeso Kedah, Mohamad Haron Othman dan Pegawai Khas Parlimen, Romlan Hamid.

Dalam lawatan yang bermula pada 8.30 pagi itu, YB Datuk Haji Awang Hashim meluangkan masa untuk bertemu dan mengadakan perbincangan serta menghadiri taklimat bersama pengurusan kanan Kumpulan BDB dan juga anak syarikat.

Dalam sesi taklimat tersebut, antara perkara yang dibincangkan adalah berkaitan cadangan pembangunan Pusat Rehabilitasi Perkeso Zon Utara, penambahbaikan pusat kesihatan serta projek-projek dalam daerah Pendang dan negeri Kedah.

Selepas sesi taklimat, YB Datuk Haji Awang Hashim sempat meluangkan masa seketika untuk bergambar bersama-sama pengurusan kanan serta menerima cenderahati daripada Pengerusi Kumpulan BDB sebelum menamatkan sesi lawatan pada 9.45 pagi.

Terima kasih diucapkan kepada YB Haji Datuk Awang Hashim di atas lawatan ke Menara BDB.

Diharapkan dengan lawatan dan pertemuan ini akan membuahkan inisiatif yang positif buat Kumpulan BDB dan juga rakyat negeri Kedah pada masa hadapan.

#Kedah
#BinaDarulamanBerhad
#SpiritOfAchievement

Bina Darulaman Berhad © All Rights Reserved 2022