SESI TOWNHALL BERSAMA SELURUH KAKITANGAN IBU PEJABAT BDB DAN DIVISYEN BAHAGIAN HARTANAH & LEISURE

Sesi Townhall bersama warga kerja Ibu Pejabat Bina Darulaman Berhad (BDB) dan Divisyen Hartanah dan Leisure telah berlangsung pada 2 November di Centre of Learning, Menara BDB, Alor Setar dan juga Dewan Damai, Darulaman Golf & Country Club, Jitra.

Townhall pada kali ini juga cukup istimewa di mana Pengarah Eksekutif Kumpulan BDB yang baharu, Yang Mulia (YM) Raja Shahreen Raja Othman yang baru memulakan tugas beliau semalam bertemu buat kali pertama dengan seluruh warga kerja Ibu Pejabat BDB serta Divisyen Hartanah dan Leisure.

Sesi Townhall pada kali ini merupakan peluang bagi warga kerja untuk mengenali dengan lebih dekat serta berinteraksi buat kali pertama dengan YM Raja Shahreen di samping mendengar ucapan serta amanat daripada beliau.

YM Raja Shahreen juga turut berkongsi visi dan misi yang akan dilakukan oleh beliau dalam usaha untuk memacu bukan sahaja Kumpulan BDB tetapi negeri Kedah secara amnya ke tahap yang lebih tinggi dan menjadikan jenama Kumpulan BDB semakin disegani di seluruh negara.

Di samping itu juga, warga kerja turut berpeluang untuk bersoal jawab dengan YM Raja Shahreen bagi mendapatkan penjelasan mengenai isu-isu yang berbangkit serta sedikit-sebanyak mendengar nasihat daripada beliau untuk bersama-sama bekerja sebagai satu pasukan.

Share:

More Posts

Bina Darulaman Berhad © All Rights Reserved 2022