SESI TOWNHALL BERSAMA KAKITANGAN BAHAGIAN KEJURUTERAAN, PEMBINAAN DAN KUARI (ECQ) BINA DARULAMAN BERHAD (BDB)

Sesi Townhall bersama warga kerja Divisyen Kejuruteraan, Pembinaan, dan Kuari (ECQ) telah berlangsung pada 7 November di Kuari Bukit Perak, Pendang. Townhall pada kali ini merupakan pertemuan pertama Pengarah Eksekutif Kumpulan BDB yang baharu, Yang Mulia (YM) Raja Shahreen Raja Othman dengan seluruh warga kerja ECQ.
Sesi Townhall pada kali ini merupakan satu peluang istimewa bagi seluruh warga kerja untuk berinteraksi secara langsung dengan YM Raja Shahreen di samping mendengar ucapan serta nasihat beliau.
YM Raja Shahreen menegaskan bahawa semangat kerja sepasukan memainkan peranan penting dalam meningkatkan hasil kerja yang bermutu tinggi. Hal ini dikatakan demikian kerana ECQ merupakan tunjang utama dalam menjana keuntungan Kumpulan BDB.
Ujar beliau, tanpa kerja sepasukan yang kukuh, kumpulan BDB tidak mungkin dapat mencapai kejayaan yang dirasai sekarang dan dengan itu seluruh warga kerja ECQ diseru agar mengekalkan hubungan yang baik antara satu sama lain demi meningkatkan jenama Kumpulan BDB di seluruh negara.
Di samping itu juga, warga kerja turut berpeluang untuk bersoal jawab dengan YM Raja Shahreen bagi mendapatkan penjelasan mengenai isu-isu yang berbangkit.

Share:

More Posts

Bina Darulaman Berhad © All Rights Reserved 2022