SESI PERJUMPAAN KUMPULAN BDB BERSAMA UNIUTAMA MANAGEMENT HOLDINGS SDN BHD

Kumpulan Bina Darulaman Berhad (BDB) telah mengadakan sesi perjumpaan bersama Uniutama Management Holdings Sdn Bhd (UMHSB) di Menara BDB, Alor Setar, Kedah pada 31 Mac yang lalu.

Perjumpaan tersebut dihadiri oleh Pengerusi Kumpulan BDB, Sr Haji Che Had Dhali dan Pemangku Presiden & Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan BDB, Mohd Sobri Hussein, Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan UMHSB, Rodzi Lebai Karim dan Ketua Pegawai Kewangan Kumpulan UMHSB, Mohamad Rafi Kamis.

Turut serta Ketua Pegawai Eksekutif Uniutama Education & Consultancy Sdn. Bhd, Prof. Dr. Rushami Zien bin Yusoff, Pengurus Besar Uniutama Property Sdn. Bhd, Ahmad Bokhar Khalid dan Pengurus Jabatan Pembangunan Perniagaan & Projek Khas Kumpulan UMHSB, Ahmad Yani Kasim.

Tujuan perjumpaan tersebut membincangkan mengenai ruang dan peluang kerjasama antara kedua-dua pihak di samping berkongsi pengalaman dalam bidang pengurusan, misi dan visi serta perancangan syarikat khasnya.

Dengan sesi perjumpaan tersebut, Kumpulan BDB berharap hubungan strategik yang telah terjalin dengan UMHSB akan membuahkan inisiatif serta perkembangan positif di masa yang akan datang.

#Kedah
#BinaDarulamanBerhad
#SpiritOfAchievement

Share:

More Posts

Bina Darulaman Berhad © All Rights Reserved 2022