SESI PERJUMPAAN BDB BERSAMA INGRESS CORPORATION BHD, ASPIRASI LANGKAWI SDN BHD (AGATE GROUP (MALAYSIA) SDN BHD) DAN JENTAYU SUSTAINABLES BERHAD

Bina Darulaman Berhad (BDB) telah mengadakan sesi perjumpaan bersama Ingress Corporation Bhd (ICB), Aspirasi Langkawi Sdn Bhd (Agate Group (Malaysia) Shd Bhd )(AGM) dan Jentayu Sustainables Berhad (JSM) yang diketuai oleh Pengerusi BDB, Sr Haji Che Had Dhali di sekitar Kuala Lumpur.
ICB diketuai oleh Pengarah Eksekutif Kumpulan ICB, Dato’ Dr. Ab Wahab Ismail manakala AGM diwakili oleh Pengarah Urusan AGM, Dato Wira Naina Mohamed dan JSB diwakili oleh Ketua Pegawai Eksekutifnya, Jeffri Muhamad Yusup.
Ini merupakan pertemuan kali pertama di antara BDB bersama ICB dan AGM manakala JSB merupakan pertemuan kali kedua selepas kali pertamanya berlangsung di Langkawi, Kedah pada Januari tahun ini.
Sesi perjumpaan bagi ini mempunyai matlamat yang sama iaitu membentuk kerjasama yang luas di antara BDB dan ketiga-tiga syarikat serta merancang inisiatif yang boleh berusaha sama di masa hadapan disamping berkongsi pengalaman di dalam bidang kepakaran masing-masing.
Dengan sesi perjumpaan tersebut, BDB berharap hubungan strategik yang telah terjalin dengan BDB mengharapkan hubungan strategik yang telah terjalin bersama ICB, AGM dan JSB akan terus berkembang serta membuka peluang-peluang positif dalam usahasama projek pada masa hadapan.

Share:

More Posts

Bina Darulaman Berhad © All Rights Reserved 2022