PENGERUSI KUMPULAN BDB MENYAMPAIKAN BARANGAN HADIAH UNTUK PESERTA KARNIVAL SENI WARISAN D’MUZIUM ANJURAN PERSATUAN SENI SILAT CEKAK MALAYSIA CAWANGAN KEDAH

Pada Khamis yang lalu, Kumpulan BDB telah menyampaikan beberapa barangan hadiah kepada Persatuan Seni Silat Cekak Malaysia Cawangan Kedah di Menara BDB, Alor Setar, Kedah.

Dalam sesi tersebut, Pengerusi Kumpulan BDB Sr Haji Che Had Dhali telah menyampaikan barangan hadiah kepada Penaung Persatuan Seni Silat Cekak Malaysia Cawangan Kedah iaitu Yang Mulia Tunku Dato’ Adj. Prof. Sr. Dr Fauzi Ibni Almarhum Yang Teramat Mulia Tunku Sri Indera Setia Tunku Dato’ Abdul Malek Al – Haj. Bersama beliau, Guru Utama & Presiden Persatuan Silat Cekak Malaysia, Datuk Haji Maideen bin Kadir Shah, YDP Silat Cekak Kedah, Marzuki bin Mohd Rasul dan Syed Helmi b. Syed Yasin.

Disamping itu, barangan hadiah tersebut telah disampaikan kepada peserta-peserta yang terlibat untuk pelbagai kategori pertandingan yang berlangsung pada 24-26 Mac 2022 itu.

Akhir sekali, Kumpulan BDB berharap hubungan yang telah terjalin dengan Persatuan Seni Silat Cekak Malaysia Cawangan Kedah akan terus dikekalkan serta menjadi pencetus semangat kepada ahli-ahli Silat Cekak Malaysia untuk terus bergerak aktif terutamanya di negeri Kedah khasnya.

#Kedah
#BinaDarulamanBerhad
#SpiritOfAchievement

Bina Darulaman Berhad © All Rights Reserved 2022