MESYUARAT AGUNG TAHUNAN BINA DARULAMAN BERHAD (BDB) KE-27

Mesyuarat Agung Tahunan (AGM) Bina Darulaman Berhad (BDB) ke-27 telah berlangsung dengan jayanya di VE Hotel & Residence, Bangsar South City, Kuala Lumpur.

Mesyuarat yang berlangsung selama sejam itu diadakan secara fizikal dan juga atas talian dan diketuai oleh Pengerusi Eksekutif BDB, Sr Haji Che Had Dhali, ahli-ahli lembaga pengarah, para pemegang saham, tetamu jemputan serta Pengurusan Kanan BDB.

Antara agenda mesyuarat adalah pembentangan Laporan Tahunan 2021, perancangan strategik masa hadapan serta beberapa perkara yang dibangkitkan serta dibincangkan sebentar tadi.

Proses pengundian bagi beberapa agenda yang dibentangkan turut diadakan dan keputusan pengundian diumumkan kepada pemegang saham yang hadir atas talian.

Sesi soal jawab di antara Ahli Lembaga Pengarah dan para pemegang saham diadakan secara atas talian dan kemudiannya dijawab oleh Sr Haji Che Had Dhali dan juga Pengurusan Kanan BDB.

AGM ini juga diadakan mengikut ini turut memenuhi prosedur operasi standard (SOP) yang telah ditetapkan bagi meneruskan usaha menangani wabak Covid-19 tatkala Malaysia berada dalam fasa peralihan ke endemik.

#Kedah
#BinaDarulamanBerhad
#SpiritOfAchievement
#AGM27

Bina Darulaman Berhad © All Rights Reserved 2022