MAJLIS PENGAGIHAN KURMA SEMPENA MENYAMBUT BULAN RAMADAN 2022 KEPADA KAKITANGAN KUMPULAN BDB

 

Majlis Pengagihan Kurma sempena menyambut bulan Ramadan 2022 kepada kakitangan Kumpulan BDB telah diadakan semalam di Menara BDB dan juga di Ibu Pejabat BDB Infra Sdn Bhd (BDB Infra) serta Galeri Jualan BDB Land Sdn Bhd (BDB Land).

Majlis tersebut disempurnakan Pengerusi Kumpulan Bina Darulaman (BDB), Sr Haji Che Had Dhali di Menara BDB, Pemangku Presiden & Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan BDB, Mohd Sobri Hussein, di BDB Infra dan oleh Ketua Pegawai Korporat, Mohd Iskandar Dzulkarnain Ramli di BDB Land.

Turut menghadiri majlis tersebut adalah Ketua Komunikasi Korporat Kumpulan, Sajahan Abdul Waheed, Ketua Bahagian Kejuruteraan, Pembinaan & Kuari (ECQ), Tahir Md. Zin, dan Ketua Divisyen, Bahagian Hartanah & Leisure, Zawawi Wahab serta pengurusan kanan BDB yang lain.

Majlis berkenaan merupakan program tradisi tahunan Kumpulan BDB yang dianjurkan oleh Komunikasi Korporat Kumpulan bertujuan untuk bersama-sama menyemarakkan sambutan bulan Ramadan yang bakal tiba tidak lama lagi.

Di samping itu, ia secara tidak langsung dapat mengeratkan hubungan di antara pengurusan kanan syarikat dan juga kakitangan dan diharapkan dapat bersama-sama menunaikan ibadah puasa dengan penuh keberkatan dan kesabaran pada Ramadan tahun ini.

Selamat Menyambut Ramadan 1443H.

#Kedah
#BinaDarulamanBerhad
#SpiritOfAchievement

Share:

More Posts

Bina Darulaman Berhad © All Rights Reserved 2022