MAJLIS BERBUKA PUASA DAN MERAIKAN PASUKAN SEPAK TAKRAW IPD KOTA SETAR

Komunikasi Korporat Kumpulan Bina Darulaman Berhad (BDB) telah dijemput untuk berbuka puasa bersama pasukan sepak takraw Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Kota Setar di The Jerai Hotel Alor Setar, Kedah pada 6 April 2022.

Majlis tersebut turut dihadiri oleh Ketua Polis Daerah Kota Setar, ACP Ahmad Shukri Mat Akhir dan Timbalan Ketua Polis Daerah Kota Setar, Supt Mohd Redzuan Salleh.

Untuk rekod, Kumpulan BDB telah menyumbang kelengkapan jersi pasukan sepak takraw IPD Kota Setar untuk Kejohanan Sepak Takraw Piala Ketua Polis Kedah yang berlangsung pada 29 Mac hingga 1 April yang lalu dan menjadi pasukan tersebut telah muncul sebagai juara.

Dalam pada itu, kedua-dua pihak turut bertukar-tukar cenderahati di mana Kumpulan BDB diwakili oleh Ketua Komunikasi Korporat Sajahan Abdul Waheed di mana beliau menyerahkannya kepada ACP Ahmad Shukri sambil disaksikan pasukan sepak takraw IPD Kota Setar.

Untuk itu, Kumpulan BDB mengucapkan tahniah di atas kejuaraan yang telah dicapai dan diharapkan dengan sumbangan ini mengukuhkan lagi hubungan baik yang telah terjalin di antara Kumpulan BDB dan barisan PDRM Kota Setar.

#Kedah
#BinaDarulamanBerhad
#SpiritOfAchievement

Share:

More Posts

Bina Darulaman Berhad © All Rights Reserved 2022