KUNJUNGAN HORMAT DARIPADA INSTITUT PEMBANGUNAN KEUSAHAWANAN DAN KOPERASI, UNIVERSITI UTARA MALAYSIA KE BINA DARULAMAN BERHAD

Kumpulan Bina Darulaman Berhad (BDB) telah menerima kunjungan hormat daripada Institut Pembangunan Keusahawanan Dan Koperasi, Universiti Utara Malaysia (UUM CEDI).

Perjumpaan tersebut diketuai oleh Pengerusi Kumpulan BDB, Sr Haji Che Had Dhali dan Pemangku Presiden & Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan BDB, Mohd Sobri Hussein manakala UUM CEDI dihadiri oleh Pengarah Eksekutif, Dr. Jauriyah Shamsuddin, Timbalan Pengarah, Dr. Abdul Rahman Jaaffar, Timbalan Pengarah II, YBrs. Dr. Wan Norhayati Wan Ahmad dan Penolong Pegawai Tadbir, En. Ahmad Faiz Jamal Abdul Nazir.

Sesi perjumpaan selama satu jam itu berlangsung di Menara BDB dan ia bertujuan membincangkan mengenai ruang dan peluang kerjasama antara kedua-dua syarikat di samping berkongsi pengalaman dalam bidang pengkuarian, bahan binaan dan hartanah.

Dengan sesi perjumpaan tersebut, Kumpulan BDB berharap hubungan strategik yang telah terjalin dengan UUM CEDI akan membuahkan inisiatif yang positif serta terus kompetitif di dalam industri di masa akan datang.

#Kedah
#BinaDarulamanBerhad
#SpiritOfAchievement

Share:

More Posts

Bina Darulaman Berhad © All Rights Reserved 2022