JASAMU DIKENANG

Bina Darulaman Berhad (BDB) telah meraikan 17 Pengawal Keselamatan daripada BDB HQ, BDB Infra, BDB Land dan BDB Leisure yang akan menamatkan perkhidmatan pada 31 Disember 2022 ini.
Turut hadir ialah Ketua Komunikasi Korporat Kumpulan, Sajahan Abdul Waheed dan Ketua Bahagian Sumber Manusia BDB Land, Rosmin Said.
Dalam ucapan penghargaan dari Sajahan, beliau menyatakan bahawa kesemua pengawal memiliki sifat tanggungjawab, amanah serta mempunyai kesungguhan yang tinggi dalam melaksanakan tugas sehingga ke hari terakhir perkhidmatan.
Sajahan juga telah menyampaikan saguhati daripada BDB kepada semua pengawal sebagai tanda penghargaan di atas kesungguhan mereka menjalankan tugas di sini.
Seluruh warga BDB merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan dan terima kasih kepada para pengawal keselamatan di atas sumbangan dan komitmen yang diberikan sepanjang tempoh perkhidmatan.
Semoga anda semua sentiasa berada dalam keadaan yang sihat bagi terus berkhidmat dan berbakti kepada bangsa, agama, dan negara.

Share:

More Posts

Bina Darulaman Berhad © All Rights Reserved 2022