ENAM ANAK KAKITANGAN KUMPULAN BDB TERIMA INSENTIF PENDIDIKAN SPM 2021

Pada 20 Ogos lalu, majlis makan malam telah diadakan bersempena Program Skim Insentif Pendidikan SPM 2021 bagi meraikan enam orang anak-anak kakitangan Kumpulan BDB yang meraih keputusan cemerlang di dalam peperiksaan SPM bertempat di Hotel Park Avenue, Sungai Petani Kedah.
Majlis tersebut dihadiri oleh Pengerusi Kumpulan BDB, Sr. Tuan Haji Che Had Dhali, Pemangku Presiden & Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan BDB, Mohd Iskandar Dzulkarnain Ramli, Ahli-ahli Lembaga Pengarah BDB, Dato’ Zakiah Kassim, Mohamad Ibrahim Ghazali, Tuan Haji Muhammad Sobri Osman dan Professor Dr. Mohd Suffian Yusoff beserta pengurusan kanan BDB.
Program ini diadakan bagi menghargai anak-anak kakitangan Kumpulan BDB yang mendapat keputusan cemerlang dalam SPM 2021 dan berjaya melanjutkan pengajian ke IPT.
Dalam ucapan beliau, Pengerusi Eksekutif BDB, Sr Che Had Dhali berkata pemberian insentif ini sebagai tanda syarikat melahirkan rasa gembira dengan kejayaan para pelajar berkenaan serta menjadi pendorong dan pembakar semangat mereka untuk lebih berjaya di masa-masa yang akan datang kerana perjalanan kehidupan mereka masih lagi jauh.
Sehubungan dengan itu, diharapkan dengan adanya Skim Insentif Pendidikan ini dapat memberikan galakan serta dorongan motivasi kepada lebih ramai anak-anak kakitangan Kumpulan BDB untuk cemerlang dalam akademik dan seterusnya dapat melanjutkan pengajian ke peringkat yang lebih tinggi.
Tahniah diucapkan kepada para penerima Skim Insentif Pendidikan SPM 2021.

Share:

More Posts

Bina Darulaman Berhad © All Rights Reserved 2022